Tyxo.bg counter ЗА НАС

 

AUDIOHELP e независим дистрибутор на слухови апарати. За разлика от повечето фирми на пазара в България не сме обвързани и ограничени от определен производител. При нас ще намерите пълната гама от продукти и услуги свързани с продажбата и поддържането на слухови апарати. Предлагаме слухови апарати на почти всички световни производители, от най-ниския клас аналогови до последните модели цифрови слухови апарати.

Нашата мисия е да предоставяме професионално всички услуги свързани с носенето на слухов апарат. Ако имате проблеми с вашия слухов апарат, независимо от коя марка и от къде е закупен ние ще го проверим безплатно, ако трябва ще го настроим или ремонтираме и ще сменим батериите му на разумни цени. Разполагаме със собствена лаборатория и сервиз за изработка на индивидуални отливки и поръчкови слухови апарати.

Държим на качеството на предлаганите от нас услуги и удовлетворените нужди на пациентите.При всякакви въпроси свързани със слуховите апарати, моля не се колебайте да се свържете с нас.

 

СЛУХОПРОТЕЗНИ ЦЕНТРОВЕ АУДИО ХЕЛП могат да ви помогнат да се справите със загубата на слух чрез пълната гама от цифрови, програмируеми и конвенционални слухови апарати на Bernafon, Starkey, Oticon, Widex, Phonak, Siemens, Beltone, ReSound, Rexton и много други производители.

 

Ние се гордеем с предоставянето на изключителни последващи грижи за вашия слухов апарат.Това означава, че ако слуха ви се промени с течение на времето, можем да препрограмираме вашите слухови апарати, за да отговарят на вашата променена загуба на слуха. Винаги БЕЗПЛАТНО. Всякакви корекции, фина настройка,повторни тестове и софтуерни обновления ще бъдат включени в последващите грижи. Ние ще бъдем винаги до вас с нашата подкрепа и експертни съвети за да чувате по-добре.

Телефон за връзка032/24 05 06
За контакти с насoffice@audiohelp.bg